By admin,

CHIPTUNING

PROGRAMVAREMODIFIKASJONER

Omprogrammering av bilens elektroniske kontrollenhet som styrer motordrift, den såkalte CHIPTUNING, gjør det mulig å øke motoreffekten med opptil 30% uten å redusere motorens levetid. CHIPTUNING innebærer det å bytte den opprinnelige programvaren som finnes i bilens datamaskin ECU (Engine Control Unit) til et endret program. Takket være dette kan man få økning i effektiviteten på motoren og motorens dreiemoment, noe som også gir lavere drivstofforbruk.

 

KVALITETSGARANTI

ECUSOFT firma, som skaperen av egne ECU programmer distribuerer gjennom salgsnettverket produkter av høyeste kvalitet beregnet for mest avanserte motorstyringsenheter som brukes i
turboladede biler.

Modifikasjoner brukt av ECUSOFT firmaet er kompatible med fabrikkinnstillinger og overstiger ikke 30% av økning i motoreffekt. Alle eksosutslippsstandarder opprettholdes.

 

Firmaet utfører også EKOTUNING

Det er løsning for personer som seter større pris på økonomisk kjøring enn ytelse. Ved liten økning i effekt og dreiemoment kommer din bil til å være mer dynamisk, og forbrenning blir da lavere med opptil 10%.